Administratiekantoor Utrecht

Ben jij op zoek naar een administratiekantoor in Utrecht? Cocon Administratie & Advies heeft al jarenlange ervaring op het gebied van administratie voor startende ondernemers en MKB bedrijven in de omgeving van Utrecht. Je kunt bij ons terecht voor de administratie van jouw bedrijf en belastingadvies! Wij zorgen voor persoonlijke aandacht, de ontwikkeling van jouw bedrijf en uiteraard jouw succes waar je aan toe bent!

Ben je al geïnteresseerd in onze diensten voor jouw bedrijf? Neem dan gelijk vrijblijvend contact op met ons!

Administratie

Als je als ZZP’er of MKB’er op zoek bent naar een betrouwbaar en betaalbaar kantoor voor de administratie van jouw bedrijf, zit je bij ons helemaal goed. Wij treden op als adviseur met verstand van de administratie. Wij voeren jouw salarisadministratie uit en stellen prognoses op. Ook kunnen wij je voorzien van een recente jaarrekening van jouw bedrijf, een kopie van een recente aangiftebelasting en alle anderen onderdelen die bij de administratie komen kijken.

Dit kan jou ondersteunen als je een financiering of lease aan wilt vragen. Wij leveren alle documenten voor jou aan zodat jouw aanvraag aan de eisen kan voldoen. Ons kantoor zit gevestigd in Utrecht maar je kunt vanuit heel Nederland bij ons terecht.

Belastingadvies

Jij als ondernemer zult aangifte moeten doen voor de belasting. Aangezien jij je liever bezig houdt met andere werkzaamheden, kun je ons inschakelen voor belastingadvies en de aangifte van de belasting. Daarnaast worden er elk jaar wijzigingen doorgevoerd in de wet voor belasting.

Hierdoor kan de aangifte voor jou zeer onoverzichtelijk worden. Wij zijn altijd op de hoogte van deze wijzigingen en zorgen er dus voor dat jouw belasting aangifte volgens de laatste wijzigingen gebeurd.

Als je ons inschakelt als administratiekantoor zorg je er voor dat jij nooit teveel belasting zult betalen!

Onze tarieven

Wij werken met verschillende diensten. Je kunt ervoor kiezen om voor een all-in tarief te gaan. Hier zijn alle diensten bij inbegrepen. Jouw gehele administratie wordt van a tot z door ons overgenomen. Bij ons kun je er ook voor kiezen om niet jaarlijks maar per maand te betalen.

Zo maken wij de drempel voor jou als ZZP’er een stuk lager om jouw administratie uit handen te geven. De tarieven op de website zijn slechts een indicatie. Als je wil weten wat het voor jou gaat zijn, neem je contact met ons op voor een prijsindicatie op maat.

Onze diensten

Je kunt bij ons terecht voor verschillende diensten. Zo bieden wij een all-in tarief met alle diensten. Je kunt uiteraard ook kiezen voor verschillende losse diensten. Onze diensten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder de jaarstukken ZZP & personenvennootschap, het samenstellen van de jaarrekening van jouw BV en de salarisadministratie. Wil je hier meer informatie over?

Neem dan een kijkje op de pagina van onze tarieven. Hier vind je alle diensten met de bijbehorende prijzen. Voor een prijsopgave op maat kun je direct contact met ons op.

Over ons

Wij zijn Cocon Administratie & Advies, een administratiekantoor in Utrecht. Wij zijn er om jou als startende ondernemer of MKB bedrijf te helpen in de administratie en het belastingadvies. Wij bieden hoge kwalitatieve dienstverlening aan voor een betaalbare prijs zodat jij als ZZP’er ook gebruik kunt maken van deze diensten.

Dus als je op zoek bent naar een betaalbare boekhouder in Utrecht zit je bij ons helemaal goed. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van administratie/belastingadvies en hebben al meerdere zzp’ers in Utrecht geholpen. Daarnaast bieden wij altijd maatwerk. We zorgen er ook altijd voor dat we betrokken en proactief zijn bij jouw onderneming zodat we de beste dienstverlening mogelijk kunnen bieden.

Een eerste gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend! Dit kan op locatie bij jouw kantoor of op ons kantoor.

Neem nu contact op!

Ben je geïnteresseerd in onze diensten als administratiekantoor? Dan kun je gelijk contact opnemen! Je kunt een offerte aanvragen via onze website. Zoals eerder gezegd is het eerste gesprek met ons vrijblijvend en gratis! Heb je vooraf nog vragen of opmerkingen? Ook dan kun je contact opnemen. Je krijgt bij ons altijd een ervaren adviseur te spreken.

Zo weet je zeker dat je geholpen wordt met iemand die de expertise heeft en jou ook begrijpt. Je kunt kosteloos contact met ons opnemen om te kijken of wij jou kunnen helpen. Wij zijn de gehele week goed bereikbaar!

Vrijblijvend adviesgesprek Bel ons: 06 24344142