Zoek jij een betrouwbare partner voor jouw administratie?

Jij zoekt een administratiekantoor met ruime ervaring, een deskundige boekhouder/accountant met kennis van de wetgeving, een adviseur met verstand van zaken, de uitvoerder voor uw salarisadministratie, het opstellen van prognoses, een kantoor met alle vergunningen en een toegekend beconnummer? Een accountantskantoor is in veel gevallen simpelweg veel duurder (te duur), geheel niet nodig, en meestal slecht bereikbaar. Wij zijn een administratiekantoor met dezelfde kennis en ervaring als een accountantskantoor maar dan tegen een betaalbaar tarief.

De oprichter van het administratiekantoor, Ibrahim Painda, is een ex-medewerker van de Big4-accountantsorganisatie PWC (een van de vier grootste kantoren ter wereld). Hier heeft hij talloze miljoenenbedrijven, MKB’s, stichtingen en grote-multinationals gecontroleerd. Dit doet hij nog steeds op regelmatige basis voor grote accountantskantoren als onderdeel van de detacherings-dienstverlening van ons kantoor.

Als jij naar een administratiekantoor met kennis van administratieve organisatie, wetgeving (RJ, BW2, IFRS) en belastingen op zoek bent, dan ben jij bij Cocon Administratie & Advies aan het goede adres. Uiteraard faciliteren we een kosteloze overstap naar ons.

Aanvraag financiering of lease?

Als jij een lening, financiering of lease aanvraagt, krijg jij te maken met instanties die van jou allerlei financiële informatie willen, zoals een recente jaarrekening, een kopie van een recente aangifte Inkomstenbelasting etcetera.

Bij ons administratiekantoor in Utrecht zullen wij jou ondersteunen in de aanvragen en leveren wij bovenstaande documenten zodat jouw aanvraag vlot kan worden afgewikkeld.

Gevestigd in Utrecht

Ons administratiekantoor is gevestigd in Utrecht (Euclideslaan 60). Daarom is ons werkgebied voornamelijk geconcentreerd op Utrecht en omgeving (denk hierbij aan Nieuwegein, Woerden, Houten, Vianen etc.). Echter kunnen we ook klanten bedienen en op locatie bezoeken in Rotterdam en omgeving en Gouda, gezien de oprichter van het administratiekantoor in Rotterdam woont.

Cocon administratie medewerkers

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op!