Cocon Administraite & Advies

Cocon Administraite & Advies is opgericht door een ervaren ex-medewerker van de Big 4-accountantsorganisatie PWC (een van de vier grootste accountantskantoren ter wereld). Na zijn tijd bij PWC heeft hij bij verschillende andere accountantsorganisaties in Nederland opdrachten uitgevoerd als freelancer. In zijn carriere heeft hij talloze grote MKB’s, stichtingen, multinationals en beursgenoteerde ondernemingen gecontroleerd op basis van de RJ (Nederlandse standaarden), BW 2 titel 9 (wettelijke bepalingen omtrent externe verslaggeving) en IFRS (internationale standaarden). Tevens heeft hij deze ervaring opgedaan in verschillende branches, denk daarbij aan handelsondernemingen, industriële bedrijven, logistieke ondernemingen, zorgbedrijven, non-profit en de energiesector. Deze rijke ervaring wil Cocon Administratie & Advies inzetten om het micro- tot kleinbedrijf te bedienen.

Cocon Administratie & Advies heeft tevens een beconnummer toegewezen gekregen van de belastingdienst en wordt hierdoor altijd tijdig op de hoogte gehouden van aanstaande veranderingen.

Missie

De missie van Cocon Administratie & Advies is om de kwaliteit en expertise waar multinationals flink voor betalen tegen een betaalbare prijs beschikbaar te maken voor startups, micro ondernemingen (≤ € 700K) en kleine ondernemingen (≤ € 12 mln.).
De oprichter van het administratiekantoor voert nog steeds op freelance basis controleopdrachten uit voor grote accountantskantoren. Dus aan kwaliteit en expertise hoef jij niet te twijfelen. Bij ons krijg je de kwaliteit van een accountant voor een betaalbare prijs.

Vestigingslocatie

Cocon Administratie & Advies is gevestigd aan de Euclideslaan 60 te Utrecht, in het kantorenpand van GraduateSpace Utrecht. Stichting GraduateSpace Utrecht is een samenwerking tussen onder andere Gemeente Utrecht en Hogeschool Utrecht om een plaats te bieden aan startups en scale-ups die onder andere voortkomen uit de verschillende incubator- en accelerator programma’s in Utrecht. De stichting heeft als doel het stimuleren van startups in Utrecht; deze doelstelling komt overeen met die van Cocon Administratie & Advies. Dit heeft ertoe geleid dat de oprichter van ons administratiekantoor zitting heeft genomen in het bestuur van de stichting GraduateSpace Utrecht. We verwelkomen graag veelbelovende startups bij ons administratiekantoor en bij GraduateSpace Utrecht voor deskundig advies, huisvesting en begeleiding.

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op!

Direct contact