Hmm..Cocon? Wie is dat?

Cocon Administratie & Advies is opgericht door een ex-big4 medewerker. Dit heeft hij gedaan vanuit de behoefte om hoog kwalitatieve dienstverlening, waar grote bedrijven flink voor betalen, tegen een betaalbare prijs aan te bieden voor startups, micro- (kleiner dan 300k) en kleine ondernemingen (kleiner dan 12mln.). Vanuit deze gedachte is het administratiekantoor ook gevestigd bij stichting GraduateSpace Utrecht, een stichting die huisvesting en begeleiding biedt aan start-ups en scale-ups.

Kantoor Cocon Administratie

Maatschappelijk betrokken

Wij hebben ons afgevraagd hoe wij dat als administratiekantoor nou het beste kunnen doen? Het antwoord daarop is onze expertise en kennis in te zetten voor bedrijven/initiatieven/personen die iets bijdragen aan de maatschappij of zich inzetten voor ondernemerschap in Utrecht. Dat is dan ook de reden dat onze administratiekantoor de volgende drie stichtingen steunt door kosteloos te helpen met de administratie, aangiftes, fiscaal advies of het leveren van mentors.

Eerkend leerbedrijf

Waar er tien jaar geleden nog gewerkt werd met enorme papieren dossiers, gaat het nu allemaal digitaal. Verandering is de enige constante. Om verandering bij te houden moet je voortdurend leren en jezelf ontwikkelen. Dat is de filosofie van onze administratiekantoor.Daarom vinden wij het ook belangrijk dat iedereen de kans krijgt tot het volgen van een opleiding en/of het op kunnen doen van praktijkervaring. Dat is ook de reden dat onze administratiekantoor zich heeft gekwalificeerd als SBB erkend leerbedrijf.

Wat zeggen onze klanten?

De dienstverlening vond ik erg goed, de response is snel en de professionaliteit is altijd van een hoog niveau. De kwaliteit van de dienstverlening is top. Oplossingen op maat.Ik zou u zeker aanraden bij anderen. Cijfer 10.

W. Menapal
Taxi W.M. te Utrecht

Ik geef een 8, het zou een 10 geweest zijn als de voorlopige cijfers van 2018 ook meegenomen waren. Daar woningbouwverenigingen tegenwoordig heel moeilijk doen. Ik ben het uiteindelijk niet geworden, maar heeft niet aan jouw werk gelegen.

G.Capelle
Databeet te Utrecht

We loved working with Ibrahim Painda, his advice, hard work and personal way of connecting to us was much appreciated. We would recommend you to others and we did already :)

WeDoWe
Stichting WeDoWe te Eindhoven

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op!