Startups in Utrecht en omgeving

Cocon administratie & advies is in het bijzonder gericht op startups. Daarom biedt het administratiekantoor startups gratis twee uur advies werkzaamheden, wat dit precies inhoudt kun jij bij ons navragen.

De oprichter van Cocon Administratie & Advies heeft zelf als jonge startende ondernemer alle stappen genomen waar een startende ondernemer mee te maken krijgt. Op het gebied van administratie was dit een gemakkelijke weg voor hem. Echter kan het voor ondernemers die niet zoveel kaas van administratie hebben gegeten een stuk lastiger zijn. Daarom biedt het kantoor voordelige tarieven aan voor starters en staat ze met raad en daad bij.

Ook zijn de stappen naar groei voor een onderneming vaak de belangrijkste en lastigste stappen. Met schade en schande worden ondernemers wijzer. Dat is absoluut wat elke ondernemer moet meemaken, echter zal ons administratiekantoor jou voorzien van advies om je voor de meest voorkomende valkuilen te behoeden en denken we altijd met jou mee om samen verder te groeien. De expertise die Cocon Administratie & Advies heeft opgebouwd met starters en de samenwerkingen die het heeft met verschillende bedrijven (IT/growth hackers/marketing), zorgt ervoor dat we je optimaal kunnen ondersteunen op vrijwel alle vlakken. Tevens hebben we iemand in huis waar je mee kan sparren over de verschillende aspecten van bedrijfsvoering.

Uiteindelijk is de ambitie van ons administratiekantoor om starters te begeleiden naar grote ondernemingen en zo samen de top te bereiken.

Locaties:
Ons administratiekantoor is gevestigd in Utrecht (Euclideslaan 60). Daarom is ons werkgebied voornamelijk geconcentreerd op Utrecht en omgeving (denk hierbij aan Nieuwegein, Houten, Vianen etc.). Echter kunnen we ook klanten bedienen en op locatie bezoeken in Rotterdam en omgeving en Gouda, gezien de oprichter van het administratiekantoor in Rotterdam woont.

Kopje koffie voor de startup

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op!