Wat doen wij?

Onze diensten betreffen onder andere de verwerking van jouw administratie (maandelijks of elk kwartaal), tussentijdse rapportage en financieel advies, samenstellen jaarrekening, aangifte Inkomstenbelasting, aangiften BTW en loonheffing, debiteuren- en crediteurenbeheer, advies m.b.t. overnames etc. Voor alle soorten van administratie en belastingen kun jij bij ons terecht. Alleen de salarisadministratie? Alleen fiscale aangiften? Project administratie? Alles is bij ons mogelijk in overleg.

Kantoor Cocon Administratie
Administratiekantoor

Administratie

Jij bent ondernemer en jouw tijd is kostbaar. Dat besteed je het liefst aan datgene waar jij goed in bent: ondernemen!

Belastingadvies en aangifte

Belastingadvies

Ieder jaar weer krijg jij te maken met wijzigingen in de Belastingwetgeving. Dat maakt de belastingaangifte(n) voor jouw niet overzichtelijker.

Belastingadvies en aangifte

Over Cocon Administratie & Advies

Bij Cocon Administratie & Advies ben jij verzekerd van de juiste persoonlijke aandacht en van een uitstekende en betrouwbare service.

Wat zeggen onze klanten?

De dienstverlening vond ik erg goed, de response is snel en de professionaliteit is altijd van een hoog niveau. De kwaliteit van de dienstverlening is top. Oplossingen op maat.Ik zou u zeker aanraden bij anderen. Cijfer 10.

W. Menapal
Taxi W.M. te Utrecht

Ik geef een 8, het zou een 10 geweest zijn als de voorlopige cijfers van 2018 ook meegenomen waren. Daar woningbouwverenigingen tegenwoordig heel moeilijk doen. Ik ben het uiteindelijk niet geworden, maar heeft niet aan jouw werk gelegen.

Capelle
Databeet te Utrecht

WedoWe
We loved working with Ibrahim Painda, his advice, hard work and personal way of connecting to us was much appreciated. We would recommend you to others and we did already :)

WeDoWe
Stichting WeDoWe te Eindhoven

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op!