Cocoon Administratie & Advies verandert met je mee

Een levenslang leren is het motto van deze tijd. Een leven lang leren is ook het motto binnen Cocon Administratie & Advies.Wet- en regelgeving veranderen voortdurend. Ook de wereld verandert in een enorme vaart. Waar er tien jaar geleden nog gewerkt werd met enorme papieren dossiers, gaat het nu allemaal digitaal. Verandering is de enige constante. Om verandering bij te houden moet je voortdurend leren en jezelf ontwikkelen. Dat is de filosofie van onze administratiekantoor.Daarom vinden wij het ook belangrijk dat iedereen de kans krijgt tot het volgen van een opleiding en/of het op kunnen doen van praktijkervaring. Dat is ook de reden dat onze administratiekantoor zich heeft gekwalificeerd als SBB erkend leerbedrijf.

Erkend administratiekantoor & belastingadviseur

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Onze administratiekantoor gebruikt deze mogelijkheid ook om kennis te maken met potentiële werknemers.

Door het onderwijs en bedrijfsleven worden samen afspraken gemaakt over kwalificatiedossiers en de toetsing hiervan in het MBO. Wat een MBO’er moet kennen en kunnen aan het eind van zijn opleiding ligt vast in het kwalificatiedossier. De SBB ontwikkelt de dossiers en het ministerie van OCW stelt ze vast. Als administratiekantoor in Utrecht proberen we hier ons steentje aan bij te dragen.

We hebben allemaal examens moeten afleggen. Dat is de manier om vast te stellen of een student voldoet aan de opleidingseisen. Scholen zijn hiervoor verantwoordelijk, maar het bedrijfsleven wordt hier nauw bij betrokken. De student wordt ook geëxamineerd door het bedrijf om te beoordelen of de doelen gehaald zijn. De examenprofielen worden door onderwijs en bedrijfsleven ontwikkeld in SBB. Hierin staan duidelijke afspraken over de rol van het bedrijfsleven in het proces.

Stuur vandaag nog je cv op

Ben jij een ambitieuze MBO-student en studeer jij voor de opleiding financieel administrateur of junior accountant? Wil jij werken met ambitieuze ondernemers die op het hoogste niveau op financieel gebied geacteerd hebben? Zoek jij uitdaging en de mogelijkheid om meer dan jou studie vereist te leren? Wellicht hebben wij voor jou een plek om jou praktijkervaring vorm te gaan geven. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw en ambitieus talent. Stuur je CV en begeleidende brief naar ons toe en wie weet!